Tuin Aanleg

Bij een huis maakt een vakkundig aangelegde tuin het geheel compleet. Aan de hand van een door Groene Hart Hoveniers voorbereid tuinplan of een door u zelf aangedragen ontwerpplan kunnen wij de aanleg van uw tuin te realiseren.

Wij kunnen zorg dragen voor de complexe uitvoering van het tuinplan. Daaronder vallen alle werkzaamheden vanaf het eerste grondverzet tot het aansluiten van de tuinverlichting en het aanleggen van het gazon. Door een ruime ervaring hebben wij een grote deskundigheid op het gebied van het maken van bouwkundige elementen, houtconstructies, de aanleg van tuinverlichting, beregeningsinstallaties, filtersystemen voor vijvers, etc.

Het kan voorkomen dat gaande de aanleg van uw tuin sommige zaken er toch anders uit blijken te zien dan ervan te voren bedacht is. Wij zijn daarom tijdens het realiseren van het tuinplan altijd flexibel, zodat er tijdens de aanleg altijd ruimte blijft voor aanpassingen in het ontwerp. Op uw verzoek kan het plan eveneens gefaseerd aangelegd worden of kunnen gedeelte door zelfwerkzaamheid uitgevoerd worden.

Op al het door ons verrichte werk, krijgt u van ons een jaar garantie.

Aanleg 1

Geef een reactie