Tuin Onderhoud

OnderhoudEen tuin is het gehele jaar door in beweging. Planten groeien, de seizoenen wisselen, strenge vorst, extreme droogte of ongedierte tasten de beplanting aan. Om uw tuin in de goede conditie te houden of te brengen is vakkundig tuinonderhoud zeer belangrijk. Door regelmatig tuinonderhoud kunt u het hele jaar optimaal van uw tuin genieten.

Niet alleen het onkruidvrij houden is belangrijk voor de ontwikkeling van de plantenborder, maar ook zullen er regelmatig snoeiwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden aan haag- en heesterbeplanting en eventuele bomen. Deze snoeiwerkzaamheden zijn noodzakelijk om te zorgen dat de juiste verhouding tussen beplanting blijft bestaan en de beplanting zich goed kan ontwikkelen.

Uiteraard kunt u voor al uw tuinonderhoud terecht bij Groene Hart Hoveniers. Verzorgen het totale tuinonderhoud van het verwijderen van onkruid en blad tot het snoeien van bomen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar uw tuin, maar het is tevens ook mogelijk dat wij u alleen ondersteunen bij de zwaardere snoeiwerkzaamheden terwijl uzelf de rest van het reguliere onderhoud bijhoudt. Wij kunnen met onze vakkundigheid ervoor zorgen dat het bestaande tuinontwerp gerealiseerd wordt en of behouden blijft.

Indien gewenst kunnen wij, in overleg met u, een onderhoudsplan voor uw tuin opstellen. Waardoor uw tuin er alle seizoenen er verzorgd uitziet en u alle tijd heeft om ervan te kunnen genieten.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Geef een reactie